DEVA| Accident MORTAL în fața unui magazin Lidl: O femeie a fost ucisă de un camion care dădea cu spatele. Șoferul nu a văzut pietonul

Un accident mortal a avut loc miercuri dimineața, în municipiul Deva. O femeie a fost ucisă de un camion, în fața magazinului Lidl. Din primele informații primite, se pare că autotrenul era manevrat cu spatele, iar șoferul nu a observat femeia, pe care a prins-o sub roțile colosului.Potrivit IPJ HUnedoara, la data de 16 noiembrie 2022, în jurul orei 06:50, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat de 38 de ani, din Deva, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la volanul ansamblului rutier format din cap tractor și semiremorcă, pe banda de decelerare din apropierea unui magazin situat pe Calea Zarandului, din Deva, a efectuat o manevră de mers înapoi, moment în care a surprins și accidentat mortal o femeie (care urmează a fi identificată).

Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, femeia de 43 de ani nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

„În urma accidentului de pe Calea Zarandului a rezultat o victimă de sex feminin, de 43 de ani. Victima a fost prinsă sub TIR, echipajele medicale sosite la fața locului constatând decesul. Pacienta prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a declarat medicul Călin Dumitrescu.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Foto: Facebook INFO TRAFIC jud. HUNEDOARA

Sursa – ziarulunirea.ro