Moş Crăciun colectiv

mos craciun Fabrica lui Moş Crăciun îşi deschide porţile la Petroşani. Pentru al patrulea an consecutiv, la Petroşani, va poposi Moş Crăciun. Acesta nu vine din Laponia, ci chair din localitate. Acum, Moş Crăciun nu va fi unul singur, ci vor fi toţi cei care vor dori să doneze câte ceva copiilor cu probleme. Primăria Petroşani şi Casa ProUrbis organizează şi în acest an Fabrica lui Moş Crăciun.

“Pornirea şi deschiderea fâoficială o facem, vineri, la ora 11, în prezenţa domnului primar, este a patra ediţie a fabricii lui Moş Crăciun pe care anul acesta o organizăm sub egida asociaţia Casa ProUrbis, a primăriei Petroşani şi a tuturor asociaţiilor de voluntariat din Petroşani şi cu copiii de la şcolile gimnaziale şi de la liceele din Petroşani, cu care vom încerca să organizăm donaţiile ce vor putea fi efectuate de către populaţie şi de către oricine în perioada 5-12 decembrie”,  a declarat Eduard Wersanski, preşedinte Casa ProUrbis.

Anul acesta, cortul lui Moş Crăciun va fi amplasat în faţa primăriei Petroşani. De vineri, toţi cei vor dori să însenizeze sărbătorilor unui copil pot face donaţii.



(Următoarea știre) »