Muncitor găsit mort lângă o schelă de la un liceu din Vulcan

indexUn muncitor în vârstă de 55 de ani, din Petroşani, care executa lucrări de amenajări interioare la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Vulcan a fost găsit mort, iar încercările de resuscitare ale paramedicilor SMURD nu au dat rezultat.

Bărbatul a fost descoperit de un coleg de-al său chiar lângă o schelă, înaltă de aproape un metru şi jumătate, şi iniţial s-a suspectat o cădere de la înălţime. „Atât cei de la SMURD, cât și cei de la medicină legală nu au constatat urme vizibile de violență și atunci se suspicionează că ar fi făcut infarct. Omul lucra singur în zona în care dădea cu amorsă pe un perete, iar martorii l-au găsit căzut și inconștient”, a declarat şeful Serviciului Sănătate şi Securitate în Muncă Valea Jiului din cadrul ITM Hunedoara.
Poliţiştii hunedoreni spun că, din datele de până acum, se pare că este vorba de un stop cardio – respirator, însă s-a declanaşat o anchetă în acets caz. „Reprezentanţii ITM, procurorii şi poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului. Din primele date, însă, se pare că este vorba despre un stop cardio – respirator, mai ales că se cunoştea faptul că bărbatul suferea de afecţiuni cardiace”, spune Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Trupul bărbatului a fost dus la medicină legală, în vederea efectuării necropsiei.