Cărţile copilăriei ajung astăzi şi la Deva graţie donaţiei ASR Principele Nicolae

AsociatiaCurteaVeche_1Asociația Curtea Veche cu sprijinul BCR continuă campania de donație „Cărțile copilăriei în fiecare casă” ca parte a programului național de lectură susținut de membrii Familiei Regale a României.
Astfel, joi, 29 ianuarie, începând cu ora 11.00, echipa Asociației Curtea Veche alături de Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României și reprezentanții BCR vor oferi 1.700 de cărți elevilor din Deva.
Evenimentul va avea loc la sala de festivități „Spiru Haret” a Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara și va include o sesiune de autografe.
AsociatiaCurteaVeche_2Evenimentul organizat în Deva face parte din programul național de lectură “Cărţile copilăriei”, iniţiat de Asociația Curtea Veche şi susținut de membrii Familiei Regale a României, și cuprinde alături de oferirea volumelor şi înființarea de cluburi de lectură, vizite în şcoli, întâlniri cu părinţi, profesori şi elevi şi ateliere de lectură în librării. Acest demers are la bază cauze cât se poate de obiective: statisticile din ce în ce mai îngrijorătoare privind rezultatele slabe în sistemul educaţional, scăderea dramatică a lecturii în rândul copiilor, dificultăţi în înţelegerea textelor şi lipsa programelor de lectură.



(Următoarea știre) »