Complexul Energetic Hunedoara are de astăzi o nouă structură organizatorică

ceh1   Conducerea CEH a informat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că a fost parcursă prima etapă din programul de reorganizare a Complexului Energetic Hunedoara prin transformarea punctelor de lucru, reprezentate de exploatările miniere, în sucursale, cât şi prin înfiinţarea Sucursalei PRESTSERV Petroşani, care va integra în structura ei activităţile de prestări de servicii desfăşurate, până acum, la nivelul fiecărei sucursale (transport CFU / auto / tehnologic, preparare, s.a.).

Pe lângă schimbările survenite la nivelul noilor sucursale miniere şi la termocentrala de la Mintia, CEH informează că la conducerea nou înfiinţatei sucursale PRESTSERV a fost numit ing. Gheorghe MUNUNAR, cel care a asigurat, până în prezent, conducerea Staţiei de Salvare Minieră de la Petroşani..

Urmare acestei reorganizări, Societatea Complexul Energetic Hunedoara va avea în componenţă 7 sucursale (4 sucursale miniere, 2 sucursale energetice şi sucursala de prestări servicii) şi 10 puncte de lucru.