Tichetele de masă i-ar putea scoate pe mineri în stradă

     Abia s-au stins ecourile mitingului de vineri, din Petroşani, că angajaţii CEH ar putea ieşi din nou în stradă. De data aceasta, oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că nu au primit încă tichetele de masă, convenite prin Contractul Colectiv de Muncă.

imagesSituaţia este tensionată şi oricând ar putea fi organizată o nouă acţiune de protest. Asta pentru că, în ciuda asigurărilor date de administraţia Complexului Energetic Hunedoara, minerii nu au primti tichetele de masă. Şi energeticienii afiliaţi la Sindicatul “Muntele” bse gândesc să le “reamintească” şefilor din CEH faptul că nu s-au distribuit tichetele şi anunţp că ar putea pleca “la colindat” (n.r. referindu-se la un miting de protest) ori ar putea întrerupe lucrul.

tichete-de-cadou-pass-sodexo-optimizare-fiscala-2015

Pentru tichetele de masă au protestat şi minerii de la Livezeni, de două ori în decurs de doar câteva zile, iar atunci ortacii au intrat cu întârziere în şut. Conducerea CEH a anunţat că întârzierea distribuirii lor are la bază situaţia economică dificilă a companiei energetice, însă oamenii s-au săturat să tot fie amânaţi.

 



(Următoarea știre) »