NEWS ALERT ! Turistă accidentată în Munții Parâng

       În data de 18 iulie  în jurul orei 14.20, jandarmii montani şi salvamontiştii din Parâng au fost sesizaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112, cu privire la faptul că o femeie, care se afla în drumeţie pe Vf. Cârja, s-a accidentat la glezna piciorului stâng.

Salvamont_Baia_Mare_actiune_00

 

Jandarmii montani şi salvamontiştii s-au deplasat în zona indicată şi au ajuns la persoana în cauză, ce se afla chiar pe Vf. Cârja, în jurul orei 16.30. După ce salvamontiştii i-au imobilizat glezna, femeia accidentată a fost transportată de aceştia împreună cu jandarmii montani, cu ajutorul akiei, până în staţiunea Parâng.

În jurul orei 19.30, jandarmii montani şi salvamontişii au ajuns cu persoana accidentată în staţiune, după ce au parcurs întregul traseu pe ploaie şi uneori, chiar şi pe grindină. Datorită intensităţii precipitaţiilor, membrii echipei de salvare au fost nevoiţi să se adăpostească pentru o scurtă perioadă la refugiul Cârja.

Din staţiunea Parâng, femeia accidentată, în vârstă de 49 ani, domiciliată în municipiul Tg. Jiu, a fost transportată la baza muntelui cu autoturismul, de unde a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei şi condusă la spitalul din municipiul Petroşani

 

 

[slideshow_deploy id=’13836′]