Constructorul autostrăzii Sibiu – Orăştie s-a ales cu plângere penală!

Oficialii Companiei Naţionale de Autrostrăzi şi Drumuri Naţioanle au decis să taie în carne vie în cazul autostrăzii Orăştie – Sibiu, închisă pe un tronson din cauza unor grave greşeli de execuţie.
Autostrada-crepata-Sibiu-Orastie-680x365
Rapoartele tehnice au arătat că cei care au greşit sunt chiar constructorii, respectiv italienii de la Salini Impregilio, iar Compania Națională de Drumuri a depus o plângere penală împotriva constructorului autostrăzii Orăștie-Sibiu. În plus, CNADNR a cerut italienilor să se grăbească, în timp ce Narcis Neaga, directorul CNADNR a spus că tronsonul respectiv nu va putea sta închis până în vara anului viitor așa cum vrea constructorul. Numai că presa naţională menţionează că oficialii Salini Impregilio susțin că același lucru s-a întâmplat și anul trecut, când Compania Națională de Drumuri le-a grăbit treaba înainte de alegerile prezidențiale, când candidatul la prezidenţiale Victor Ponta a tăiat panglica cu câteva zile înainte de scrutin.
CNADNR a precizat că lucrările vor fi refăcute din banii firmei, lotul cu probleme fiind în valoare de 137 de milioane de euro.
 [slideshow_deploy id=’13837′]