Tabloul creditorilor CEH, finalizat până în 8 aprilie

Tabloul creditorilor de la Complexul Energetic Hunedoara trebuie finalizat cel mai târziu în data de 8 aprilie. Ulterior se va întruni Adunarea Creditorilor pentru a stabili măsurile de reorganizare a societăţii.

ceh

 

 

Administratorul special al CEH, Dan Agrişan, a precizat că cel mai important creditor al companiei energetice este statul român. Datorii există însă către toţi partenerii comerciali, care se pot înscrie la masa credală.

„Se va discuta cu creditorii una – două – trei măsuri de reorganizare a societăţii. Cel mai important creditor este statul. Aceste măsuri de reorganizare nu pot fi luate, însă, înainte de adunarea creditorilor şi, în primul rând, finalizarea tabloului creditori. Societatea nu se poate angaja la restructurarea activităţii fără acordul acestor creditori. S-au început discuţiile cu creditorii importanţi pentru a putea venea cum continuă activitatea acestei societăţi”, a declarat Dan Agrişan.

Măsurile de reducere a costurilor sunt foarte importante pentru continuarea activităţii la societatea aflată din 7 ianuarie în insolvenţă..

[slideshow_deploy id=’17636′]