Retim a pierdut administrarea deponeului ecologic

 Retim a contestat licitaţia pentru administrarea deponeului ecologic, dar fără succes.  Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins cererea acestora.
B1346264324
 
Retim Ecologic a vrut să devină administratorul deponeului ecologic de al Bârcea Mare, care va deserve întreg judeţul Hunedoara. Nu a reuşit să convingă la licitaţie, aşa că a cerut celor de la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor anularea procedurii de atribuire a lciitaţiei pentru contractul privind „Delegarea gestiunii serviciului de operare şi administrare a Centrului integrat de management al deşeurilor (CMID) Barcea Mare constând din facilităţile create prin proiect (staţie de sortare, staţie de tratare mecano-biologică, depozit conform) şi monitorizarea post-închidere a depozitelor de deşeuri neconforme închise prin proiect”. De asemenea, cei de la Retim au solicitat şi modificarea documentaţiei de atribuire.
Numai că nu au avut câştig de cauză nici în urma contestaţiei depuse, iar CNSC a dispus respingerea ca nefondată a solicitării acestora.
 [slideshow_deploy id=’13837′]