Circulația rutieră va fi oprită în Hațeg

DN 66 va fi închis circulației rutiere în zona localității Hațeg, însă este vorba doar de segmentul care trece prin centrul localității. Motivul restricției de circulație  este legat de desfășurarea mai multor manifestări dedicate sărbătoririi orașului. Astfel, în perioada 25.08.2016, ora 12.00 — 29.08.2016, ora 12.00, traficul rutier va fi închis pe drumul național DN 66, pe sectorul cuprins între km 179+965 — km 180+596, pe raza localității Hațeg, dar șoferii au la dispoziție rute alternative. Practic, aceștia vor ocoli pe șoseaua de centură a orașului și câteva străzi orășenești pentru a ajunge spre vestul țării ori spre est.

drum-inchis

Dirijarea și informarea participanților la trafic vor fi realizate prin piloți de circulație care vor fi în permanență la capetele sectorului de drum restricționat.

”Precizăm că, în acord cu reglementările în vigoare, respectiv Legea 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările ulterioare, conducătorii auto au obligația să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, precum și indicațiile agenților de poliție aflați la locul desfășurării evenimentului”, anunță Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din Romania.

[slideshow_deploy id=’13837′]