Se cere demisia lui Chiuzan

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani cere demisia lui Cosmin Chiuzan, directorul general al CEH. Primarul Petroşaniului îl acuză pe directorul general al CEH de nepăsare. Încă de joi, societatea de temoficare din Petroşani a solicitat furnizarea agentului termic, iar Complexul Energetic Hunedoara nu a răspuns solicitării. Mai mult decât atât, Tiberiu Iacob Ridzi susţine că directorul CEH nici nu ştia de această solicitare.

ridzi-chiuzan

“Cer public demisia domnului Chiuzan din funcţia de director al Complexului Energetic Hunedoara pentru mai multe motive, dar cel mai important este următorul. Am făcut solicitare joi către CEH pentru furnizarea agentului termic, deoarece temperaturile au fost sub zero grade mai multe zile. Am solicitat furnizarea agentului termic. Azi dimineaţă l-am sunat pe directorul Chiuzan şi nu ştia de această adresă care a fost trimisă la CEH, dumnealui a zis că a văzut din ziar. La Deva au dat drumul, iar la Petroşani nu au dat drumul. Părerea mea este că dumnealui consideră că noi suntem cetăţeni de mâna a doua, iar eu nu accept aşa ceva, iar domnul Chiuzan trebuie să îşi dea demisia urgent din funcţie, nu numai că este indolent, dar este şi iresponsabil. Nu poţi fă atât de relaxat să nu ştii dacă ai primit o adresă. Nu poţi să stai pe sute de milioane salar şi să te doară undeva. Cer public demisia acestui domn, să lase pe alţii care vor, ştiu şi se pricep la această chestiune”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

De precizat este faptul că la Deva a fost pornită termoficarea, iar în Valea Jiului, unde temperaturile au coborât, mai multe nopţi, sub pragul de îngheţ, agentul termic încă nu a fost livrat.

[slideshow_deploy id=’27126′]