Clanurile interlope din Vulcan și Aninoasa ar putea primi sentința

Chiar de Moș Nicolae, componenții celor două grupări interlope care s-au încăierat pe străzile din Aninoasa și au provocat o adevărată bătaie de stradă, ar putea primi un ”cadou” nedorit din partea judecătorilor. Aceștia și-ar putea afla sentința în dosarul în care sunt judecați pentru încăierare.

11-19

Nu mai puțin de 12 tineri au fost trimiși în judecată, toți fiind identificați și reținuți în urma unei acțiuni în forță a polițiștilor din Aninoasa și IPJ Hunedoara. Răfuiala dintre cele două grupări, una din Vulcan și cealaltă din Aninoasa, a pornit de la o tânără din Iscroni. Adolescenta s-ar fi încurcat cu un tânăr Muntean Mircea, din Vulcan, iar pretendenții din Aninoasa ai fetei s-au opus relației. Așa că vulcăneanul a descins împreună cu amicii săi şi a pornit un scandal monstru pe străzile coloniei din Aninoasa.

 

Săltat de la bere

 

Rând pe rând, interlopii au fost prinși de polițiști, unul dintre ei fiind luat direct de pe o bancă. Individul a făcut pare din clanul care s-a războit pe străzi cu rivalii din Aninoasa, iar la momentul demarării cercetărilor a fugit din localitate. A revenit după o perioadă sperând că lucrurile s-au calmat și nu mai este căutat de polițiști. Individul sărbătoarea cu bere alături de amici întoarcerea acasă. Distracția a fost ”spartă” de polițiști și individul dus la anchetă.

Foto: cronicavj.ro

[slideshow_deploy id=’13837′]



« (Știre anterioară)