Moș Crăciun – oaspete la CAR Parîngul Petroșani

car1Cei mai mici dintre membri CAR Parîngul IFN Petroșani au fost astăzi invitați la sediul central al casei de către echipa de conducere, nu pentru o evaluare a capitalului acumulat în această calitate, ci pur și simplu pentru o emoționantă întâlnire cu ”Moș Crăciun cel adevărat”. Ca în fecare an, în preajma sărbătorii Crăciunului, Moșul a venit în mjlocul copiilor pentru a asculta frumoasele colinde ale acestora, dar mai ales pentru a le împărți cu generozitatea-i cunoscută, daruri.

”Încheiem și acest an împreună cu cei mai mici dintre membri noștri, în prezența lui Moș Crăciun, care nu a uitat nici de data aceasta de întâlnirea cu nou, a trecut pe la sediul CAR Paringul IFN si a lasat cadouri copiilor cuminți. Cadourile au fost dăruite membrilor minori, înscriși de părinți sau bunici, care economisesc lunar în numele acestora. le mulțumim și pentru prezența lor astăzi la această întâlnire cu Moș Crăciun și le dorim, asemeni tuturor membrilor Casei noastre de Ajutor Reciproc, sănătate, fericire, bucurii, Sărbători fericite și un an nou 2017 plin de realizări”, a declarat Dumitru Răscolean, președintele CAR Parîngul IFN Petroșani.

Cu acest prilej, la CAR Parîngul au venit astăzi și colindători, de la una din clasele Școlii gimnaziale ”IG Duca” din Petroșani.

car2

***

car3

***

img_2146

***

img_2169

***

img_2131

[slideshow_deploy id=’27126′]