Cenaclul ”Pas cu pas” în recital de primăvară la Palatul Cultural din Lupeni

baldovin1Anul cultural-atistic 2017 din municipiul Lupeni s-a deschis vineri, 3 martie odată cu recitalul artiștilor Cenaclului ”Pas cu pas” coordonat de prof. Petronela Baldovin.

În atmosfera elegantei săli de spectacol a Palatului Cultural din municipiul Lupeni, în cadrul spectacolului intitulat ”Buchet de primăvară”, care face parte din seria de acțiuni culturale organizate de Primăria municipiului Lupeni cu ocazia Zilei Femeii, au urcat pe scenă tinerii artiști ai cenaclului din Lupeni, din rândul cărora am remarcat prestația deosebită a solistei folk Raluca Ion, a soliștilor vocali Antonia-Maria Petrea, Alex Nuţă, Amelia Alexandru, Sarah Murariu, Daria Enculescu și Alexandra Suciu sau recitalul de poezie al micuței Patricia Mitroi (5 ani) dar și evoluția scenică a micilor actori Ștefania Marinescu, Raul Timişan, Gabriel Santoro, Alexandra Suciu și Antonia Petrea precum și emoționantul duet al profesoarelor Petronela Baldovin și Mariana Peptenaru.

La fel de încântați de prestația artistică a membrilor Cenaclului ”Pas cu pas” s-a arătat și publicul prezent în sala de spectacol. Așa cum aceleași sentimente le-au avut și reprezentanții administrației locale din municipiul Lupeni. De altfel, dincolo de felicitările binemeritate transmise micilor artiști, viceprimarul Iacob Mesaroș și consilierul local Rodica Câmpeanu (președintele Comisiei de cultură din cadrul Consiliului local Lupeni) au transmis urări de bine tuturor doamnelor și domnișoarelor din Lupeni, cărora le-a fost dedicate acest spectacol, în avanpremiera sărbătorii de 8 Martie – Ziua Femeii.

baldovin3

baldovn4

[slideshow_deploy id=’43281′]