Povestea neverosimilă i-a băgat în arest

Cei doi hoți, un hunedorean și complicele său din Alba, s-au dat de gol după ce au fost opriți la un control de rutină efectuat de polițiștii din Mediaș.

 

Indivizii au ajuns după gratii și sunt cercetați pentru furt calificat, după ce s-au contrazis în fața polițiștilor cu privire la bunurile pe care le aveau în mașina cu care au mers la furat. ”Un echipaj al Biroului Rutier Mediaș a oprit pentru control în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, domiciliat în județul Alba. În interiorul mașinii, polițiștii au identificat diverse bunuri despre a căror proveniență atât conducătorul auto cât și pasagerul (un bărbat în vârstă de 58 de ani, domiciliat în județul Hunedoara) au oferit explicații contradictorii. În autoturism polițiștii au găsit mai multe scule ce ar fi putut fi folosite pentru forțarea ușilor de acces, cagule, mănuși, stații emisie-recepție, diverse bunuri și 4.700 de euro”, spun anchetatorii.

Cei doi suspecți au comis un furt dintr-o locuință, de unde au sustras 9000 de euro și diverse bunuri. Anchetatorii au reușit să recupereze doar o parte din prejudiciu.

[slideshow_deploy id=’13835′]



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »