Cer refacerea bazei sportive

Consilierii locali de la Petroșani cer refacerea bazei sportive Jiul Petroșani. Baza se află într-o avansată stare de degradare, iar consilierii de la ALDE solicită municipalității refacerea infrastructurii sportive.

“Vreau să concretizăm, nu să discutăm o petiție. Să facem un proiect de hotărâre, este inadmisibil ca piața să încaseze taxa. Ar trebui să o încaseze Clubul Sportiv Jiul. Ar trebui să vedeți vestiarele, tribunele cum arată, totul este în paragină. Avem oameni la ajutorul social, de ce nu muncesc acolo? Cresc buruienile de nu se mai vede stadionul.Cred că suntem singurul oraș care organizăm un târg săptămânal într-un club sportiv. Pentru următoarea ședință să facem un proiect de hotărâre să găsim o soluție pentru a salva baza sportivă”,  a spus consilierul local ALDE, Milu Vladislav.

O altă problemă constă în faptul că nu se mai găsește documentația tehnică, iar unele reparații nu s-au mai efectuat din anii 2000.

 

“Cât privește  Clubul Sportiv Jiul, problema  este mult mai complexă,. Dacă sunteți un pic atenți o să aflați ceva foarte interesant. Din doi în doi ani, conform cărții tehnice a stadionului trebuie detensionați, schimbate coloanele de la acoperiș. Ultima reparație s-a făcut în anul 2000. Toată documentația trebuie să fie la stadion. Eu le-am găsit în podul stadionului de la Deva și am adus-o la Petroșani. Este în biroul președintelui toată documentația”,  a spus consilierul PNL, Petre Drăgoescu.

[slideshow_deploy id=’13835′]