Alternativă. Cor Iesu se branșează la gaz

Căminul Cor Iesu din Petroșani își instalează o sursă alternativă de încălzire. Reprezentanții centrului au solicitat administrației locale de la Petroșani atribuirea unui spațiu în vederea amplasării unei surse de încălzire pe gaz metan.

“Fundația Sfântul Francisc – Căminul Cor Iesu Petroșani (…) solicită atribuirea în folosință gratuită a unui spațiu situat în interiorul punctul termic 15, necesar pentru a amplasa un cazan în vederea asigurării unei surse de încălzire pe gaz. Potrivit art. 124 din legea nr. 215/2001, consiliile locale pot da în folosință gratuită, pe termen limitat, bunuri mobile și imobile proprietate publică sau privată persoanelor juridice fără scop lucrativ, care desfășoară activitate de binefacere sau de utilitate publică”, arată nota de fundamentare a proiectului de hotărâre.

 

Consilierii locali de la Petroșani decid, astăzi, dacă aprobă darea în folosință gratuită a spațiului pe o perioadă de 10 ani. Tot la sursă alternativă de încălzire pentru unitățile de învățământ din Petroșani au apelat și reprezentanții administrației locale care au realizat o investiție de peste 3 milioane de lei pentru montarea de centrale termice.

[slideshow_deploy id=’20328′]