Hoți cu tupeu! Au atacat în timp ce turiștii dormeau 

 
Trei tineri din Țara Hațegului au jefuit o familie, înainte de Crăciun, care-și petrecea sărbătorile la munte. Indivizii sunt cercetați pentru furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Au reușit să le fure oamenilor aproape jumătate de miliard de lei vechi.
 Poliţiştii au stabilit că cei trei, în data de 24.12.2017, au sustras un telefon mobil și portofel în care se aflau carduri bancare, 1.000 lei și 150 euro, din camera unei pensiuni de pe Valea Râului Mare. Tinerii au pătruns în cameră pe uşa lăsată neasigurată, chiar în timp ce turiştii cazaţi de odihneau, iar după comiterea furtului  au retras de pe carduri diferite sume de bani și au efectuat diferite plăți la societăți comerciale, rezultând un prejudiciu de peste 46.000 lei”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Anchetatorii au efectuat și o serie de percheziții la locuințele indivizilor și au reușit să recupereze o parte din pagubă.
Cei trei sunt cercetaţi (…) sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg, iar în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au reuşit recuperarea parţială a prejudiciului.
        În urma administrării probațiunii în cauză, a fost extinsă urmărirea penală şi faţă de tânărul de 23 de ani, din comuna Sântămăria Orlea, care a fost reţinut preventiv pentru o perioadă de 24 ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale”, a mai precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.
[slideshow_deploy id=’19661′]