Prins după ce a jefuit o femeie

Un tânăr de 24 de ani, din Orăștie, este cercetat penal pentru tâlhărie calificată și a fost prins în urma unei acțiuni complexe a polițiștilor derulată cu ajutorul jandarmilor.

 

Fapta a avut loc pe o stradă din Alba Iulia, iar victima a fost urmărită de individ și tâlhărită într-o zonă retrasă. ” Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că o femeie de 48 de ani din Alba Iulia a fost victima unei tâlharii pe str. Calea Moţilor, din Municipiul Alba Iulia.

Pentru efectuarea de cercetări, a fost constituită o echipă de cercetare complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sprijiniţi de jandarmi din cadrul I.J.J. Alba. Poliţiştii au stabilit că A.A., de 24 de ani, din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara, în timp ce se deplasa pe str. Calea Moţilor din Alba Iulia, a smuls geanta de pe umărul unei femei de 48 de ani din Alba Iulia”, au precizat anchetatorii. În timpul urmăririi individul a încercat să scape de probe și a aruncat geanta cu bunurile furate, însă a fost recuperată de polițiști. Valoarea prejudiciului reclamat, de 1000 lei, a fost recuperat în totalitate și restituit femeii tâlhărite. Individul este cercetat penal acum pentru tâlhărie calificată.

[slideshow_deploy id=’13835′]