Italian „salvat” de un hunedorean

Bărbatul își pierduse portofelul cu acte și o sumă mare de bani și nici nu spera că o să-l mai recpereze vreodată. „La sediul Poliţiei Municipiului Deva s-a prezentat un  tânăr în vârstă de 27 de ani, angajat al unei staţii de alimentare cu carburanţi din municipiul Deva, care a declarat faptul că a găsit în incinta staţiei un portmoneu cu o importantă sumă de bani în lei şi valută (800 euro şi 375 lei), precum şi carduri bancare şi documente de identitate eliberate pe numele unui cetăţean italian.

Poliţiştii, cu sprijinul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Hunedoara,  au reuşit în scurt timp să îl contactele pe cetăţeanul italian în cauză, care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a-şi ridica portmoneul”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Italianul a vrut să-l cunoască pe cel care l-a scutit de necazuri, însă și poliţiştii l-au felicitat pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Poliţiştii le reamintesc cetăţenilor că fapta de a nu preda autorităţilor, în termen de 10 zile, un bun găsit, constituie infracţiune şi se pedepsește cu închisoare de la o lună la trei luni sau amendă.