Restricții de tonaj pe drmurile către Alba Iulia

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat că vor fi instituite o serie de restricții de tonaj în ajun de Ziua Națională a României.

Decizia privind instituirea unor restricţii de tonaj (7,5 t) a fost luată pentru buna desfăşurare a evenimentelor destinate Centenarului Marii Uniri, de la Alba Iulia.

Astfel, în zona de vest, vor fi restricții pe sectorul A1 (Sibiu – Miercurea Sibiului – Sebeș – Deva) și retur, iar traficul va fi deviat pe ruta ocolitoare, pe DN 7 (Sibiu – Miercurea Sibiului – Sebeș – Orăștie – Deva) și retur. Vehiculele de transport persoane vor fi exceptate de la aceste restricții.

„Pentru a păstra echilibrul în trafic și pentru a sprijini desfășurarea evenimentelor de amploare organizate la Alba Iulia, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va institui, în perioada 30 noiembrie, ora 0:00 – 1 decembrie, ora 24, restricții de tonaj pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe mai multe sectoare de drumuri naționale și autostrăzi”, precizează CNAIR.

[slideshow_deploy id=’30661′]



(Următoarea știre) »