Cum sa-ti umpli timpul atunci cand resursele financiare sunt reduse

Se intampla in viata tuturor sa apara momente in care sa avem insuficienti bani pentru a ne petrece timpul liber asa cum am fost obisnuiti. Nu vom insista asupra conditiilor in care suntem pusi in aceasta situatie, ele putand diferi de la concediere pana la o achizitie importanta care ne solicita toate resursele.

Evident ca, atunci cand banii nu sunt o problema, timpul este mult prea scurt pentru a face tot ceea ce iti doresti sau trebuie sa faci. Cand banii sunt mai putini decat de obicei, timpul parca se dilata si ne simtim inconfortabil. Acesta este momentul in care trebuie sa ne  indreptam atentia catre alte activitati.

Reparati micile imperfectiuni din casa dumneavoastra!

In orice gospodarie este cate ceva de facut. Avand mai mult timp liber la dispozitie, este momentul sa va ingrijiti florile, sa faceti mici reparatii care va sunt la indemana si necesita costuri  mici, sa faceti modificari in aranjamentul mobilei si sa va aranjati garderoba.

In cel mai rau caz, puteti sa planuiti modificari pe care le veti face in momentul in care veti dispune de fonduri suficient de mari.

Amintiti-va de familie!

Familia trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc in viata noastra. Acordati copiilor timpul pe care in alte situatii nu puteti. Desfasurati activitati in comun si creati momente speciale pentru copii dumneavoastra. Jocul cu copii va consolida legaturile din familie si va asigura unitatea acesteia in viitor.

Daca in ultimul timp ati comunicat cu rudele apropiate doar pe platformele social media sau pe mobil, a venit timpul sa le faceti o vizita sau sa-i invitati la dumneavoastra. Cei din familie vor gasi intotdeauna puterea de a va asculta, a va sfatui, va vor spune o vorba buna sau vor gasi solutii pentru unele dintre problemele dumneavoastra.

Internetul este sursa distractiei!

Majoritatea dintre noi avem o legatura permanenta la reteaua de internet. In aceste conditii nu avem cum sa ne plictisim. Fie ca citim ziarele, luam legatura cu persoane pe care nu le-am mai contactat de mult, ne informam despre activitati pe care intentionam sa le desfasuram in viitor, in mediul virtual vom gasi intotdeauna ceva de facut.

Jocurile pe internet sunt o varianta de a ne distra pentru multi dintre noi. Retelele social media au dezvoltat propriile platforme de jocuri, dar sunt si o multime de site-uri care permit sa joci gratuit.  Mai nou, daca esti fan al sloturilor, gasesti cazinouri cu jocuri gratis. Este suficient sa deschizi un cont  si poti juca gratis orice joc (varianta demo) care iti va aduce aminte de vacantele in care ai mers in cazino. Daca vei urmari promotiile cazinourilor online, vei vedea ca unele ofera rotiri gratuite clientilor noi. In acest caz, vei putea juca gratuit, pentru premii in bani reali, si, daca zeita Fortuna iti va zambi, poate vei gasi o rezolvare temporara pentru criza de lichiditati.

Televizorul este cel mai bun prieten!

Mai mereu vei gasi ceva interesant de urmarit pe canalele TV disponibile in orice retea. Daca nu esti interesat de stiri, de anchete TV, de emisiuni de analiza politica sau sportiva, de concursuri sau ce mai difuzeaza acestea, poti sa testezi gratis, timp de o luna, reteaua de televiziune Netflix. Aici vei putea alege ce seriale sau filme vrei sa vizionezi, fara a te angaja in vreun fel.

O carte iti face somnul mai linistit!

De cate ori nu v-ati plans prietenilor ca nu mai aveti timp sa cititi o carte? Acum puteti sa cititi una dintre cartile care v-au atras atentia sau o carte nou lansata in comunitatea dumneavoastra.

Evident nu ne-am propus sa identificam toate activitatile pe care le puteti desfasura intr-o perioada in care banii sunt mai putini. Cautand pe internet, veti gasi o multime de alte idei, dar, cel mai probabil, imaginatia dumneavoastra va fi mult mai ofertanta.