PETROSANI: Licean în clasa a IX-a, arestat pentru crimă chiar de Ziua Copilului. Miodrag Vodislav este acuzat că omorât-o în bătaie pe iubita tatălui

     Miodrag Teofil Vodislav, elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional de Informatică „Carmen Sylva“ din Petroşani, a fost arestat preventiv, pe 1 iunie, pentru 30 de zile de Tribunalul Gorj pentru crimă.

646x404-4

Adolescentul este acuzat că a ucis-o în bătaie pe iubita tatălui său. Părinţii lui sunt divorţaţi de aproximativ zece ani. Miodrag trăieşte împreună cu mama, Elvira Teodorescu, în oraşul Petroşani, iar tatăl, Teofil Vodislav, locuieşte în comuna Scoarţa. Duminica trecută, liceanul a venit împreună cu mama lui la locuinţa tatălui, care se află chiar la Drumul Naţional 67. Teofil Vodislav, în vârstă de 54 de ani, era plecat la biserică, iar fosta lui soţie şi fiul s-au întâlnit cu presupusa iubită a acestuia, Angela Lupu, căsătorită şi cu doi copii. Între ei a izbucnit un conflict, Elvira reproşând-i că îi „mănâncă“ banii fostului ei soţ. Potrivit anchetatorilor, Miodrag a intervenit şi ar fi lovit-o pe Angela.Femeia a căzut pe marginea drumului naţional şi a fost abandonată.

Tribunalul Gorj a hotărât, aseară, ca Miodrag să fie arestat preventiv pe 30 de zile, iar mama lui să fie cercetată în stare de libertate.

Cum a ucis-o în bătaie pe iubita tatălui  

Procurorii au prezentat astăzi modul în care liceanul a bătut victima până când a murit:  ”Din cercetările efectuate a rezultat că, în ziua de 31 mai 2015, la orele 11.00, între victima în vârstă de 40 de ani şi inculpata Teodrescu Elvira a avut loc un conflict generat de relaţia amoroasă dintre victimă şi fostul soţ al inculpatei, de faptul că victima îi aducea în mod direct şi prin intermediul telefonului mobil insulte şi ameninţări inculpatei, precum şi de faptul că victima, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în locuinţa proprietate comună a inculpatei şi fostului soţ, deşi inculpata nu era de acord ca aceasta să vină la locuinţa respectivă. Conflictul verbal dintre victimă şi inculpata Teodorescu Elvira a degenerat într-o altercaţie fizică, iar la strigătele inculpatei „hoţii, hoţii”, la faţa locului a venit fiul său, care a intervenit în sprijinul mamei sale, aplicând victimei trei lovituri cu pumnul drept în zona capului, în urma cărora victima a căzut pe podeaua placată cu marmură. Victima a fost lovită în continuare de inculpatul minor cu picioarele în zona toracică, fiind totodată călcată de acesta cu picioarele, cauzându-i ruptură de splină şi fractura a patru coaste. După agresiune, în jurul orelor 11,30, victima a fost găsită căzută în şanţul de pe marginea părţii carosabile, la circa 50 de metri de imobilul proprietatea inculpaţilor“.

Un elev cuminte  

Conducerea Colegiului Naţional de Informatică „Carmen Sylva“ din Petroşani a fost şocată de gestul elevului, mai ales că acesta nu avusese probleme de comportament. „Nu a ieşit cu nimic în evidenţă. Nu a creat probleme la şcoală. Copilul nu a făcut vreun sport. Este un copil cuminte. Are cinci absenţe şi media generală 7,70. Nu ştim exact ce se întâmplă în familia sa. Mama era foare interesată de activitatea lui şcolară şi a participat la toate şedinţele“, a spus Lucian Răzmeriţă, directorul unităţii de învăţământ.

Victima, acuzată că o teroriza pe fosta soţie  

O vecină spune că fiul acuzat de crimă a venit să-i ceară un telefon pentru a-şi suna mama: „Am înţeles că a bătut-o de a lăsat-o lată. Eu nu am văzut cine a dat. Eu aşa am auzit. Copilul a venit la mine şi m-a întrebat unde este mama lui. Nu am ştiut ce să-i spun. Atunci mi-a cerut un telefon pentru a o suna pe mama lui. Cum să omori un om în stradă? Nu s-au despărţit din cauza ei. Sunt despărţiţi de mult timp“.

646x404 (5)

Teofil, tatăl liceanulu, a fost inginer miner şi acum este pensionar
Unchiul liceanului acuzat de crimă spune că victima era cea care o agasa mereu pe fosta soţie:

  „Am auzit că a venit decedata peste Elvira Teodorescu, în timp ce copilul dormea, şi a început cearta. De acolo au ajuns să se bată. Ştiu că are o relaţie cu fostul meu cumnat. A venit de multe ori, a spart şi geamurile. Îi trimitea mesaje de ameninţare pe telefon surorii mele. Au fost sesizări la poliţie. În curte s-a întâmplat. Sora era divorţată, dar nu făcuseră partajul“.

646x404 (6)

Elvira este asistent medical în Petroşani şi este cercetată în stare de libertate

Un verişor de-al victimei povesteşte că Angela a fost găsită în şanţ şi că totul s-a întâmplat când Teofil era plecat la biserică: „Sunt verişor din fraţi cu ea. Ea a plecat la o femeie de 60 de ani ca s-o tundă şi peste stradă, o femeie şi cu fiul au tăbărât pe ea, pentru că ar fi trăit cu bărbatul ei şi că-i mănâncă pensia, că are 24 de milioane de lei. El era plecat la biserică la Copăcioasă şi nu a ştiut nimic. Copilul este luptător de performanţă, din câte am înţeles. Un şofer de la primărie a găsit-o în şanţ şi a sunat la ambulanţă. Fosta lui nevastă venea doar când avea nevoie de bani“.

Nu a supravieţuit operaţiei  

Alina Bumbaru, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe, a spus că Angela a fost adusă de SMURD în stare de şoc şi că nu a supravieţuit opereţiei: „A fost adusă o pacientă de către serviciul SMURD, care era căzută pe stradă, în stare foarte gravă. Avea traumatism cranio-facial şi traumatism toraco-abdominal. A fost stabilizată în serviciul de urgenţă şi a fost transferată la Chirurgie pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale. Din păcate, pacienta nu a supravieţuit operaţiei şi a decedat“.

sursa:adevarul.ro

[slideshow_deploy id=’13842′]