Încă o încercare. Salvamarii se lasă cu greu găsiţi la Petroşani

         Primăria Municipiului Petroşani încearcă încă o dată să găsească un salvamar atestat pentru Bazinul Didactic de Înot. Postul trebuie neapărat ocupat, dar până acum încercările de a găsi personal calificat nu au avut sorţi de izbândă.

images (6)Municipalitatea din Petroşani a scos din nou la oncurs postul de salvamar pentru Bazinul Didactic de Înot care funcionează în cartierul Aeroport. Cei care doresc să se angajeze trebuie neapărat, conform legii, să aibă atestat de salvamar şi să treacă de cele trei probe ale concursului, respectiv selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul.  Concursul propriu – zis debutează în data de 30.06.2015, la ora 10.00 când este programată proba scrisă, asta pentru cei care trec de selecţia dosarelor.

De precizat că la primul concurs organizat de Primăria Municipiului Petroşani pentru postul de salvamar nu s-a prezentat nimeni. A doua oară, în luna aprilie, au fost doi candidaţi, dar ambii au fost respinşi din cauză că niciunul nu a îndeplinit condiţiile impuse de angajator, conform legislaţiei în vigoare. Unul nu download (11)îndeplinea condiţiile de studii,cel de-al doilea de calificare. Postul de salvamar este necesar pentru bazinul şcolar care funcţionează în municipiul Petroşani, iar oficialii primăriei au scos postul la concurs încă din luna ianuarie, dar fără succes până acum.

De precizat că, de anul viitor, elevii claselor a III-a şi a IV-a din municipiul Petroşani ar putea avea parte de lecţii de înot gratuite la bazinul didactic din localitate.

 

[slideshow_deploy id=’13835′]

 



(Următoarea știre) »