INVESTITORI INTERESAȚI DE JUDEȚUL HUNEDOARA

Sfârșitul săptămânii trecute a adus la Consiliul Județean Hunedoara o vizită a unei delegații foarte importante, formată din Consulul Onorific al Olandei la Cluj, împreună cu Consilierul Economic al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos la Bucuresti și reprezentanți ai companiei Philips.

adrian-david-e1436368341180Delegația a fost primită la sediul Consiliului Județean Hunedoara de către președintele Adrian David, primarul municipiului Deva, Petru Mărginean și prefectul Sorin Vasilescu. Reprezentanții acesteia au fost prezenți cu scopul exprimării dorinței de a-și dezvolta în continuare afacerile în județul nostru.

 “Putem să spunem că a fost o vizită informală, prin care olandezii, reprezentanții Ambasadei și ai mediului de afaceri și-au exprimat dorința de a continua dezvoltarea afacerilor pe care le derulează deja în județul nostru.a declarat președintele Consiliului Județean, Adrian David.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David își pune speranțele în potențialul hunedorenilor.

 “Avantajul județului Hunedoara constă într-o prezență forte pe piața de muncă, a oamenilor disponibili pentru a fi viitori angajați. Totodată, faptul că avem universități importante ca cea din Petroșani, poate să creeze programe de învățământ și forță de muncă calificată.a declarat președintele Consiliului Județean, Adrian David.

Adrian David a afirmat că investitorii sunt în căutarea unor spații din județul nostru, pentru a-și dezvolta afacerile.

 „Sunt interesați să dezvolte activitatea fabricii de la Orăștie. Ne-au spus că sunt interesați să facă o vizită în județ și să identifice un loc potrivit pentru acest lucru și totodată sunt interesați, fiind provideri serioși de aparatură medicală, să vadă stadiul actual al aparaturilor medicale din județul nostru și să vină cu o ofertă în acest sens.”      a declarat președintele Consiliului Județean, Adrian David.

Membrii delegației vor mai fi prezenți la sfârșitul acestei luni, pentru a efectua un tur  al județului Hunedoara pentru a identifica zonele în care pot investi.

 

[slideshow_deploy id=’19661′]

 

 



(Următoarea știre) »