La Petroşani, liceenii încep petrecerile!

Liceenii din Petroşani intră în sărbătoare, iar bobocii trăiesc emoţiile primelor baluri, în cadrul cărora vor fi aleşi frumoasele şi frumoşii şcolii tocmai intraţi în clasa a IX-a.

maxresdefault

Şi, cum s-au dus vremurile în care liceeni petreceau cel mult în sălile Caselor de Cultură, distracţia se mută în Club Revival, unde colegiile naţionale din Petroşani organizează Balurile Bobocilor. Şi se anunţă de pe acum petreceri de neuitat, asezonate, cum altfel, cu muzică de cea mai bună calitate! Startul îl dau elevii de la Colegiul Economic „Hermes” din Petroşani, în data de 23 octombrie, iar invitat este TRANDA, ale cărui piese au strâns milioane de play-uri în mediul online.

maxresdefault (2)

După o săptămână, în data de 30 octombrie, este rândul Colegiului Naţional de Informatică “Carmen Sylva”, care se va distra la maximum cu MATEO. O petrecere de zile mari se anunţă şi pentru elevii Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” din Petroşani, care are programat Balul Bobocilor în data de 6 noiembrie, iar atmosfera va fi încinsă de Trupa ROA (Rise Of Artificial)!

maxresdefault (1)

Atenţie! Nu doar liceenii sunt primiţi la petreceri. Reprezentantul Clubului Revival, Radu Mihai Roşca, spune că poate să vină oricine este dornic de distracţie de calitate!

[slideshow_deploy id=’22083′]