Daniel Calimandruc, noul lider al minerilor de la Vulcan

Daniel Calimandruc este noul lider de sindicat al Minei Vulcan. Aseară au avut loc alegeri, iar ortacii au stabilit cine îi va reprezenta pe viitor.Daniel Calimandruc a fost ales de 222 de mineri de la Vulcan.

cali

“Conform regulamentului pe care îl au stabilit colegii din departamentul de la Vulcan au avut loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al departamentului, funcţie care va deveni şi funcţie de vicepreşedinte executiv în cadrul Sindicatului Muntele. A câştigat Daniel Calimandruc, este un lider de sindicat care a activat în funcţia de conducere din cadrul departamentului. Faptul că salariaţii minei Vulcan sunt alături de el mă face să mă bucur şi asta înseamnă că activitatea sa a fost bună şi până în prezent”,  a declarat Petre Nica, preşedintele Sindicatului Muntele.

Ioan Ciubotaru a renunţat la cursa pentru funcţia de preşedinte al EM Vulcan, însă acesta face parte din Biroul Executiv al Sindicatului Muntele.

“Domnul Ciubotaru deţine funcţia de secretar al organizaţiei, funcţie pe care a dobândit-o în anul 2013 la alegerile care au avut loc la nivelul Biroului Executiv al Sindicatului Muntele”, a mai spus sursa citată.

În cursa pentru desemnarea viitorului lider sindical de la mina Vulcan s-au înscris 5 salariați ai EM Vulcan, membrii ai acestei organizații sindicale, respectiv Victoria Martin, Octavian Gheorghiu, Daniel Calimandruc, Mihai Dafinoiu și Levente Biro. Daniel Calimandruc a obţinut 222 de voturi.

 

[slideshow_deploy id=’13835′]

 

 



« (Știre anterioară)