Jaf de zile mari ! Cum a fost prăduit Avram Iancu ?

iancu1Cunoscut sportiv Avram Iancu din Petroșani a avut parte de o experiență urâtă, zilele trecute când mașina sa, rămasă în pană de benzină a fost ținta unor hoți care intenționau să-i fure… benzina din rezervor. Întreaga poveste o aflați aici, istorisită chiar de Avram Iancu:

”Mi-au praduit mașina într-un mod halucinant, mod care mă face să împărtășesc acesta experiență cu voi. 

Acum câteva seri, întorcându-ma de la servici, seara, am rămas fără benzină. Am apucat să trag mașina pe stânga (strada respectivă are sens unic și așa este regula pe strada aia, localnicii parchează pe stânga). Am închis mașina și am parcurs un kilometru pe jos cât mai aveam de mrs până acasă. A doua zi am fost la benzinărie, cu bicicleta, și am cumpărat benzină într-un pet de 2,5 litri. Am revenit la mașină și am început să golesc benzina din pet în rezervor. Am auzit un sunet ciudat, ca și cum s-ar fi pornit ploaia. În doar câteva secunde mi-a fost elucidată ciudățenia: benzina curgea pe sub masina. M-am uitat sub mașină și am văzut cum, de undeva din zona din spate a rezervorului, se prelingea benzina.

Am chemat un TAXI și mi-am tractat masina până la cel mai apropiat Service. Diagnosticul pus de mecanici a fost unul halucinant! Halucinant și comic, în același timp! Mi-a fost jefuită mașina, e niște hoți care vroiau să o lase fără… benzină !!!

Din păcate furtunul pe care l-au tăiat hoții, nu se găsește în tot orașul.”

Apreciatul spotiv Avram Iancu are acum și un mesaj pentru cei i-au prădat mașina… degeaba:Dragi nenorociți de hoți, vă spun nenorociți că așa sunteți. Dar am o rugaminte pentru tentativele viitoare: vă rog frumos nu mai încercați să mă prăduiți, n-am nimic de valoare în mașina,  după cum ați văzut, nici măcar benzină. Nu veniți nici acasă! Nu veți găsi decât cel mult praf pe sobă. Să vă dea Dumnezeu sănătate și multă înțelepciune! Nu va riscați libertatea pentru o pipetă de bnzină”.

[slideshow_deploy id=’22083′]