Autoturism parcat pe o stradă din Petrila, lovit de o autoutilitară

Polițiștii petrileni au fost sesizați în cursul zilei de sâmbătă, de către un locuitor al oraşului Petrila despre faptul că o autoutilitară i-a lovit autoturismul parcat pe strada 8 Martie, din Petrila. Între timp conducătorul autoutilitarei a părăsit vehiculul.

accident2_08

În urma sesizării, un echipaj de poliţie rutieră a plecat în căutarea conducătorului autoutilitarei, acesta fiind identificat pe strada 8 Martie.

Potrivit verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul care a condus autoutilitara este un petrilean în vârstă de 36 de ani, care  nu posedă de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

„Bărbatul  a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,34mg/l, alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde i-a fost prelevată o probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei.Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că, în data de 14.05.2016, în jurul orei 22.10, a luat cheile autoutilitarei fără acceptul proprietarului (din biroul societăţii comerciale al cărei angajat este) şi a pornit autoutilitara (care se afla în viteză), intrând în coliziune cu un autoturism parcat pe strada 8 Martie.După producerea evenimentului, petrileanul a declarat că s-a speriat, a părăsit autoutilitara şi a fugit, ascunzându-se în zona verde, unde a fost  identificat, la scurt timp, de către poliţişti.”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi  conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

[slideshow_deploy id=’19661′]



(Următoarea știre) »