Petroșani. Scandal în COLONIE

 Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, care se aflau în zona cartierului Colonie, din municipiul Petroșani, au fost abordați de un bărbat, din același municipiu.

accidentnoaptea-1462007394

În momentul discuțiilor, bărbatul ar fi fost acroșat de un autoturism, condus de un bărbat de 24 de ani, din Petroșani, pe strada respectivă. Totul s-a petrecut ,în data de 29.06.2016, în jurul orei 22.30.

Bărbatul aflat la volan a manevrat autoturismul fără să se asigure și a lovit cu partea din spate un alt autoturism parcat. Acesta a refuzat să se legitimeze, a avut un comportament necorespunzător, iar polițiștii l-au imobilizat și l-au condus la sediul poliției, pentru continuarea verificărilor.

Bărbatul care a reclamat că a fost acroșat de autoturism, a fost transportat la Spitalul de Urgență Petroșani, pentru investigații medicale.

În cauză se fac cercetări, urmând ca în funcție de rezultat, să fie luate măsurile legale.

Update!

Referitor la evenimentul din seara trecută, din cartierul Colonie, după finalizarea verificărilor, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 31 de ani, din municipiul Petroşani, care a fost acroşat de autoturism şi transportat la spital, a fost diagnosticat cu răni uşoare, fără a rămâne sub supravegherea medicilor.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

[slideshow_deploy id=’22083′]



(Următoarea știre) »