Peste un million de lei cere o firmă de pază de la CEH

O firmă de pază solicită de la Complexul Energetic Hunedoara peste un milion de lei. Societatea energetică este parte în peste 200 de procese. Administratorul judiciar al societăţii arată că pe rolul instanţelor de judecată din ţară, CEH este parte în 260 de litigii.

firma_paza_si_protectie

“Odata cu deschiderea procedurii de insolventa am preluat un numar de cca. 260 de dosare aflate pe rolul diferitelor instante in care CEH SA este parte. Toate aceste dosare isi urmeaza cursul firesc CEH SA avand compartiment juridic iar administratorul judiciar exercitand supravegherea acestor operatiuni”, arată administratorul judiciar al CEH.

Administratorul judiciar face precizări legate de dosarele care au ca obiect insolvenţa societăţii. Astfel, una dintre firmele de pază a câştigat în instanţă dreptul de a fi înscrisă la masa credală a CEH.

“Dosar nr. 5194/97/2015/a1* – aflat pe rolul Tribunalului Hunedoara, ce are ca obiect cererea de repunere in termen declaratie creanta, formulata de catre Serviciu de Paza si Protectie Vispo SRL -prin administrator judiciar, a avut termen de judecata la data de 22.09.2016. La acest termen judecatorul-sindic a admis cererea formulata de Serviciu de Paza si Protectie Vispo SRL, de repunere in termen si a dispus inscrierea cu suma totala de 1.737.600,42 lei la masa credala a Complexului Energetic Hunedoara, ca si creanta chirografara. Urmatorul termen in acest dosar este la 17 noiembrie 2016,data pentru care am intocmit si prezentul raport”, arată administratorul judiciar.

Toate celelalte dosare ale CEH îşi urmează cursul pe rolul instanţelor de judecată.

[slideshow_deploy id=’36591′]



« (Știre anterioară)