Shopping City Deva oferă clienților săi o experiență tradițională de neuitat

La finalul lunii aprilie, Shopping City Deva găzduiește caravana Târgului ,,Produs de Cluj” și aduce sub același acoperiș 80 de meșteșugari și producători de produse alimentare și de artizanat, fabricate după rețete tradiționale specifice județului Cluj, și o serie de spectacole folclorice.

În perioada 28 aprilie – 1 mai, la Shopping City Deva se organizează Târgul ,,Produs de Cluj” în cadrul căruia clienții pot găsi dulcețuri, sucuri naturale, dulciuri de casă, produse de panificație, vinuri sau miere de albine, toate preparate prin metode tradiționale. De asemenea, de vineri până luni, în intervalul orar 10:00 – 23:00, toți cei care doresc să cumpere cadouri sau decorațiuni pentru casă, vor găsi la târg o gamă mare de obiecte de artizanat, precum costume populare, sculpturi din lemn bijuterii și suveniruri.

Vizitatorii Târgului „Produs de Cluj” se vor delecta cu un spectacol folcloric susținut de 3 ansambluri, 3 orchestre și aproximativ 30 de interpreți de muzică populară în următoarele zile:
vineri, 28 aprilie, între orele 16:00 – 22:00
sâmbătă, 29 aprilie, între orele 17:00 – 23:00
duminică, 30 aprilie, între orele 18:00 – 23:00
luni, 01 mai, între orele 14:00 – 18:00

Printre interpreții prezenți la spectacol se vor regăsi Ansamblurile Folclorice „Vatra de Dor”, „Cununa Apusenilor”, „Cununa Someșană”, „Silvana”, Grupurile folclorice „Muguri de folclor”, „Șezătoarea Clujului” și „Izvoare”, cât și artiști precum Aurel Tămaș, Marius Ciprian Pop, Ioan Dordoi, Felix Gălan, Raul Mihai Turda, Aurora și Săndel Mihai.
Copiii vor fi și ei în centrul atenției, pentru că organizatorii au pregătit un program special cu teatru de păpuși, ateliere de sculptură în fructe și legume, precum și un parc de distracții special amenajat pentru ei.

Mai multe informații despre Târgul „Produs de Cluj” pe site-ul Shopping City Deva și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

[slideshow_deploy id=’27028′]