DJ ShiveR prezintă muzica drujbelor la Luna Fest Lupeni 2021

Luna Fest, festivalul de muzică electronică, este programat să se desfășoare în data de 21-22 august 2021, în municipiul Lupeni, odată cu mult așteptatul eveniment astronomic numit “Luna albastră”. Festivalul va fi animat de DJ cu nume mari în industria de muzică Techno precum Pascal Junior, Paul Damixie, Dj Dark, Dj ShiveR, Arias, și mulți alții.

Tot în cadrul festivalului va fi amenajata, o zonă de street-food, o zonă de relaxare, un parc de distracții și mai multe zone de activități diverse, cu corturi de promo, produse și servicii ale companiilor partenere.

În rândul artiștilor care vor urca pe scena festivalului de la Lupeni se numără DJ ShiveR care aduce, în premieră, într-un spectacol organizat în Valea Jiului, muzica… drujbelor, un concept unic dezvoltat de acest artist.

DJ ShiveR și-a început cariera la vârsta de 17 ani mixând alături de prietenii săi la petreceri private, urmând ca în 2005 să colaboreze cu un club local, iar din 2007 și până în prezent și-a construit un renume în cluburile din țară dar și international, ajungând pe aceleași scene cu artiști precum Skrillex, The Prodigy, Sigma, Tyga, Anthony Rother, Ed Rush, Gojira, Jay Bliss, Faibo și mulți alții.

Printre cele mai cunoscute hituri regăsim ”Away” și ”Closer”, fiind la fel de apreciat și pentru remixurile pieselor ce aparțin atât artiștilor români precum Argatu’ și Mihail, cât și internaționali – Queen și Twenty One Pilots. În prezent se numără printre cei mai îndrăgiți artiști de muzică electronică din România, show-urile sale fiind de-a dreptul inedite, pline de energie și presărate cu umorul său caracteristic.

DJ ShiveR s-a făcut remarcat mai ales prin performanța de care a dat dovadă pe scena festivalului UNTOLD, în urma căruia fanii și-au manifestat dorința de a-l revedea pe Main Stage-ul aceluiași festival anul următor. Ambiția sa îl determină să muncească în continuare pentru a-și îndeplini într-o bună zi visul de a împărți aceeași scenă cu cei mai de top DJ ai lumii.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro și în rețelele partenere dar și pe site-ul oficial Luna Festival, www.lunafestival.ro