Programul Rabla pentru Electrocasnice: Voucherele pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare pot fi generate începând de astăzi

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă că, vineri, începând cu ora 10.00, se pot genera vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare, în cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice. În prima etapă bugetul s-a epuizat în cinci minute, iar în cea de-a doua în opt minute, mai mulţi utilizatori neputându-se conecta, transmite News.ro.

AFM anunţă că, vineri, începând cu ora 10:00, se pot genera vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Finanţarea nu poate depăşi 50% din valoarea echipamentelor comercializate prin program.

Bugetul alocat acestei etape este de 6 milioane de lei.

”Voucherele se pot genera până pe 16 decembrie 2021, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape. Având în vedere că în ediţia precedentă, în etapele de selectare a voucherelor, bugetul a fost rezervat integral, ulterior fiind utilizate doar 55% din voucherele rezervate şi ţinând seama de faptul că bugetul alocat este limitat, vă rugăm să generaţi vouchere doar dacă aveţi intenţia de a le utiliza pentru achiziţionarea electrocasnicelor selectate”, a transmis AFM.

Voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică.

În prima etapă bugetul s-a epuizat în cinci minute, iar în cea de-a doua în opt minute, mai mulţi utilizatori neputându-se conecta.

sursa: g4media.ro