Partida tensionata intre Stiinta Petrosani si Stejarul Buzau

      Doua echipe avide de puncte, Stiinta Petrosani si Stejarul Buzau, s-au intalnit in etapa a XI-a din Divizia Nationala de Seniori, studentii din Valea Jiului reusind o victorie obtinuta greu in fata vizitatorilor, care au dat o replica pe masura.

20150606_112131-1Desi petrosenenii au condus cu 7-0 in minutul 10, dupa un eseu al lui Mihalachi transformat de Barbu, Stejarul Buzau a intors rezultatul la jumatatea primei reprize, prin incercarile semnate de Ureche si Basceanu, ambele transformate de acelasi Ureche.

Totusi la pauza avantajul a fost de partea Stiintei Petrosani, care intre minutele 35 si 39 a finalizat de doua ori in terenul de tinta advers prin Zaharescu si Popescu, ambele reusite fara transformare insa, 17-14 fiind rezultatul dupa prima repriza.

Buzoienii au trecut din nou la conducere in debutul reprizei secunde gratie eseului marcat de Basceanu, care a fost transformat de Ureche, insa un cartonas galben vazut de Lungu a dus la doua incercari de partea studentilor, la finalizare aflandu-se Popovici si Barbu.

Stanescu de la oaspeti a fost trimis si el pe banca pedepselor, astfel ca superioritatea numerica a studentilor din Valea Jiului a fost exploatata din nou de Barbu, aflat la dubla personala si Stiinta Petrosani s-a impus cu rezultatul de 36-21.

Finalul a fost unul extrem de tensionat, cele doua echipe angajandu-se intr-o altercatie care l-a determinat pe centralul partidei sa puna capat mai devreme jocului, Comisia de Disciplina urmand sa-i sanctioneze pe cei implicati.

Sursa si foto:super-liga.ro

[slideshow_deploy id=’13842′]