Valea Jiului, promovare doar online, nu şi oficial

Valea Jiului, fără promovare la nivel naţional. Autoritatea Naţională pentru Turism promovează lunar evenimentele turistice, gastronomice sau culturale care au loc la nivel naţional. Judeţul Hunedoara lipseşte cu desăvârşire din acest buletin informativ al autorităţii.

mindra-rosiile-lungu-comorile-paringului-18337638

Reprezentanţii instituţiei spun că autorităţile sunt cele care ar trebui să facă demersurile pentru a transmite, lunar, calendarul activităţilor din judeţ.

“Dacă transmit datele vor apărea. La nivelul primăriei sau al consiliului judeţean trebuie identificată o persoană care să transmită lunar aceste date statistice. Dacă nu se poate atunci vom găsi o variantă, reprezentantul zonal al nostru să vină să implementeze măcar în prima sau a doua lună această procedură ca să îi familiarizeze pe cei de la consiliul judeţean cu metodologia”,  spun reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Turism.

poza-3880_2

Acum la Petroşani, edilii locali îşi pun speranţa în noul centru de informare turistică. Aici se vor putea pomova evenimentele ce au loc pe raza Văii Jiului şi nu numai.

[slideshow_deploy id=’22083′]