Folclor de calitate, vineri seara, la Zilele Petroșaniului

Locuitorii muncipiului Petroșani, dar și cei care au venit din celelalte localități ale Văii Jiului, vineri seara, la prima zi de spectacol din cadrul ”Zilelor Municipiului Petroșani”, au avut parte de o seara folcorică, cu muzică de cea mai bună calitate, în interpretarea unor îndrăgiți rapsozi populari precum Mariana Anghel, Nicu Nocav, Andrada și Marinică Paul sau Veta Biriș. Atmosfera de folcol autentic a fost întregită de prestația absolut remarcabilă a Ansamblului ”Junii Sibiulu”, alături de care foarte mulți dintre spectatorii veniți la Zilele Petrișaniului s-au prins în horă pe străzile din Petroșani.

zile1

”Vreau să le mulțumesc acestor artiști absolut remarcabili care au făcut atmosferă în prima seară de spetacol la Zilele Petroșaniului. Am văzut, pe străzile din Petroșani, oameni care au trăit la intensitate maximă spectacolul de folclor și sunt convins că și în această seară, la spectacolul de muzică ușoară, atmosfera va fi una la fel de bună”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

În această seară, la Zilele Municipiului Petroșani, pe scena din centrul orașului vor urca Grasu XXL, Heaven și Hara, într-un concert de câteva ore care se va încheia cu un majestuos foc de artificii. Autoritățile locale din municipiul Petroșani vă invită să fiți și în această seară pe străzile orașului la spectacolul de gală al Zilelor Municipiului Petroșani.

zile2

zile3

zile4

zile5

[slideshow_deploy id=’20328′]



(Următoarea știre) »