Luptătorii de la Inter Petrila – Rezultate fructuoase la Campionatul Județean de Lupte Libere

Weekend-ul trecut, la Hunedoara, s-a desfășurat Campionatul Județean de Lupte Libere pentru copii I și II, competiție la care juniorii CS Inter Petrila au obținut rezultate foarte bune, alături de sportivii de la CSȘ Petroșani, Valea Jiului fiind performeră la toate categoriile.

Sportivii petrileni pregătiți de Marian Lukacs, Vasile Adomnicăi și Ion Corbei au obținut un număr de 14 medalii, atât la băieți cât și la fete.

Astfel, la copii I: Avram Denis, locul I la categoria 26 de kg; Răzvan Profir, locul I la categoria 42 de kg; Moise Cocolan, locul I la categoria 23 de kg.

Samuel Cocolan, locul II la categoria 29 de kg; Alex Drăghici și Casian Lovacs, locul II, ambii la categoria +46 de kg iar Denis Lukacs a obținut locul III la aceeași categorie.

La copii II, un loc I a fost câştigat de Radu Muşetescu la categoria 50 de kg iar alt loc I, a fost obținut de Gabriel Varga la categoria 66 de kg.

Darius Varga s-a clasat pe locul II la categoria 42 de kg, la fel și Cristian Pârgariu, locul II la categoria 55 de kg.

La fete, Mădălina Pusok s-a clasat pe primul loc la 52 de kg.

Adriana Ozarchievici a obținut locul II la categoria 48 de kg iar Oana Enea s-a clasat pe locul III la aceeaşi categorie de greutate.

[slideshow_deploy id=’43281′]