Fotbal / Pe Stadionul Parângul din Lonea a fost furtună, de goluri…

gol-maresÎn etapa cu numărul XVII din Campionatul Județean de Fotbal, Liga IV Hunedoara, Inter Petrila și-a adjudecat scorul etapei, o furtună de goluri declanșându-se pe Stadionul Parângul din Lonea. O etapă relativ ușoară care schimbă totuși configurația clasamentului final.

Sâmbătă, la Petrila, Inter Petrila a jucat contra ultimei clasate, Minerul Uricani, motiv pentru care am spune că petrilenii au avut o viață ușoară. În această partidă s-au perindat cu repeziciune foarte multe goluri, 13 marcate de gazde și unul, de onoare, a aparținut oaspeților.

Pe lunga listă a marcatorilor s-au înscris: Răzvan Drăgoescu (min 5), Adrian Dolha (min 15, 20), Marius Mareș (min 24, 87), Daniel Horvath (min 32), Adrian Câmpean (min 36, 57, 80), Alin Bocu (min 50), Iosif Kalai (min 60, 82, 89). Petrilenii au jucat din start la golaveraj, iar victoria cu 13 – 1 menține avantajul liderei de cinci puncte în clasament.

Viață ușoară și victorii la fel de importante au obținut și următoarele clasate, Hercules Lupeni (4 – 0, acasă cu Jiul Petroșani) și Retezatul Hațeg (3 – 0, acasă cu Universitatea Petroșani). Retezatul Hațeg revine pe poziția a treia a clasamentului după eșecul Șoimului Băița (3 – 2, în deplasare la Aurul Brad). Aurul Certej nu reușește să treacă de CS Hunedoara (0 – 1) iar Victoria Călan învinge cu 4 – 0 în partida de duminică cu Metalul Crișcior.

Etapa viitoare, cea mai interesantă partidă va fi la CS Hunedoara unde Inter Petrila va da piept cu puntea suspinelor.

CLASAMENT-XVII

PROGRAM-XVIII