Natalia Intotero a participat la Conferința privind combaterea traficului de persoane

Natalia Intotero, deputatul PSD, a participat, în cursul zilei de astăzi, la Conferința privind combaterea traficului de persoane. Deputatul PSD susține că legea trebuie îmbunătățită, iar instituțiile sprijinite în lupta cu acest fenomen.

“Am participat, astăzi, în Parlamentul României, la Conferința privind combaterea traficului de persoane. Potrivit datelor Comisiei Europene, 80% dintre victimele traficului de persoane sunt femei. Un fenomen complex, care preocupa deopotrivă guverne, ONG-uri și instituții locale. Femeile care ajung victimele traficului de persoane sunt vulnerabile, provin din medii sărace și nu au acces la informare. Acestei zone trebuie să ne adresăm, pentru aceste femei trebuie să găsim soluții, iar efortul nostru trebuie să fie direcționat în acest sens. Mă bucur că astfel de dezbateri au loc în Parlamentul României, pentru ca împreună să îmbunătățim legislația, acolo unde este cazul, să sprijinim instituțiile în efortul lor de a lupta cu acest fenomen dureros care afectează viețile de mii de oameni”,  a scris pe pagina sa de socializare, deputatul PSD, Natalia Intotero.

Potrivit unui raport de anul trecut, România ocupă primul loc în Europa în ceea ce privește traficul de persoane.« (Știre anterioară)