Monden. Aniversare de vis pentru iubita artistului Ionel Stoica

Se pare că îndrăgitul cântăreț al momârlanilor, Ionel Stoica, și-a luat inima în dinți și și-a întrebat aleasa inimii dacă vrea să-i fie soție. Cei doi se cunosc de ceva timp și, conform unor surse apropiate, se pare că iubirea dintre ei este foarte mare. Și nu a făcut-o oricum dar, să vedem ce ne spune în continuare artistul:

 

”Am tot așteptat, nu din curiozitate sau din experiență, am așteptat acest moment pentru ca Renata (iubita artistului) să fie aclamată și, în același rând, să fie fericită alături de toți prietenii ei, de parinți, bunici, frați. Într-un final a fost totul bine!”

Artistul Ionel Stoica a ales cu bună chibzuință momentul cererii în căsătorie, chiar în timpul petrecerii cu prilejul aniversării zilei de naștere a iubitei lui, Renata, oferindu-i astfel cea mai mare surpriză.

”Nunta ne așteaptă la anul, în 2020, cel mai probabil luna iunie, în zilele de 7-14, nu știm sigur. Bineînțeles că va fi într-o zi de duminică, ca să poată să fie lângă mine și colegii mei muzicanți. La nași ne-am gândit dar nu-i putem dezvălui, rămâne un secret!

La rândul ei, iubita artistului și-a dezvăluit emoțiile pe care le-a trăit în acele momente:

”A fost un moment special pentru noi! Am spus cel mai sincer da, cel mai emoționant da! Împreună pentru totdeauna! M-ai lăsat fără cuvinte! Te iubesc din tot sufletul meu!”, a scris Renata pe rețeaua de socializare.

Așadar, Renata a spus DA, înconjurată de familie, prieteni, cu emoții și lacrimi de bucurie. Să fie într-un ceas bun!

Ionel Stoica s-a născut pe meleagurile momârlanilor, mai exact la Petrila și a îndrăgit folclorul și tradițiile momârlanilor încă din frageda vârstă a copilăriei. Oriunde ajunge, el nu uită să promoveze locurile de baștină pe care le iubește și le cântă, din repertoriul lui făcând parte cu precădere piese folclorice culese de pe ținutul momârlanilor.

[slideshow_deploy id=’36590′]