”Poveste de iarnă” cu scop caritabil la Aztek Caffe Petroșani

Magia Crăciunului constă și în faptele pe care le facem pentru ca și semenii noștri să simtă frumusețea sărbătorilor. Este crezul cu care și în acest an, o seamă de oameni demni de toată isprava din comunitatea Văii Jiului sunt deciși să dea viață unui eveniment menit să aducă bucurie și speranță tinerilor valoroși dar și mulțumire sufletească celor pregătiți și hotărâți să-i susțină.

Astfel, la inițiativa unor organizații active, prezente în viața comunităților din Valea Jiului, cum sunt OSMTH – Asociația CMC32 Petroșani, Asociația Mistria Petroșani sau Lions Club Petroșani Via Regis, Aztec Caffe – un loc devenit deja sinonim nu doar cu gustul unei cafele de cea mai bună calitate ci și cu esența vieții cultural-artistice din zonă – sâmbătă, 18 decembrie 2021 va avea loc cea de-a cincea ediție a evenimentului caritabil ”Poveste de iarnă”. Evenimentul își propune, pe de o parte, să ofere participanților, o seară cultural-artistică cu momente comice pregătite de actori ai Teatrului ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani dar și cu alte surprize artistice iar, pe de altă parte, posibilitatea achiziționării la licitație a unor unor lucrări de artă aparținând unor reputați artiști ai Văii Jiului. Banii astfel obținuți vor fi donați sub forma de burse de excelență, unor elevi buni, dar fără posibilități precum și către alte cazuri sociale din comunitatea Văii Jiului, desigur în funcție de suma obținută.

Cei care doresc să participe la eveniment vor primi o invitație în schimbul unei donații de minim 50 de lei, care se poate realiza în orice zi până la data desfășurării evenimentului, la Aztek Caffe găsindu-se o urnă în care puteți oferi donația dumneavoastră.

În așteptarea sărbătorii sfinte a nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, vă invităm să luați parte la acest eveniment caritabil pentru a aprinde împreună speranța și a oferi o scânteie din căldura sufletelor noastre celor care deși sunt valoroși, au mai puține posibilități materiale.