Cartierul vulcănean Cocoşvar îşi schimbă înfăţişarea

Vremea ţine cu oamenii din cartierul vulcănen Cocoşvar, dar şi cu echipele de muncitori care, profitând de ultimele zile frumoase de toamnă, s-au grăbit să avanseze cât mai mult cu lucrările de modernizare a infrastructurii din acest important cartier al Vulcanului.

Cine locuiește în cartierul Cocoşvar sau cine trece acum pe-acolo poate să confirme că în acest moment nu este cel mai primitor cartier al Vulcanului. Semnele vizibile ale lucrărilor de modernizare a străzilor şi aleilor ilustrează deocamdată o anumită formă de dezordine, care lasă însă să se înțeleagă că lucrurile sunt pe făgaşul cel bun.

Deşi este frig şi în ulimele zile a mai şi plouat, condiţiile meteo au permis echipelor concentrate în acest cartier să lucreze într-un ritm accelerat, care se reflectă în respectarea agendei de lucrări stabilite pentru acest obiectiv până la sfârșitul anului.

Pentru cetăţenii cartierului, diferenţa este deja una notabilă. Iar odată cu derularea acestui proiect se împlineşte încă o promisiune importantă din agenda primarului municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile.