Ştiinţa Petroşani, pepinieră pentru rugby-ul din Superligă

rugbyDacă la fotbal echipele din Valea Jiului au rezultate modeste, rugby-ul rămâne în atenţia pasionaţilor sportul care ne face cinste.

Ştiinţa Petroşani adună tot mai mulţi suporteri la stadion şi asta se datorează în special jucătorilor care prin devotamentul pe care il arată pe teren crează o atmosferă unică la fiecare meci.

După prestaţiile bune din sezonul trecut, doi dintre studenţii lui Alexandru Lupu au intrat in vizorul echipelor din Superligă şi sunt foarte aproape de a semna cu noile echipe.

Cu ochii pe Răzvan Barbu cei de la CSM Bucureşti au trmis deja o ofertă pentru jucătorul Ştiinţei, multumiţi fiind de evoluţiile acestuia de la finele anului trecut, iar Cătălin Toma este din luna ianuarie jucătorul celor de la Rugby Steaua.

Plecarea celor doi la echipele din Superligă este dovada faptului că la Petroşani se joacă rugby de calitate, însă nu trebuie neglijat golul pe care cei doi l-au lăsat în urma lor. Antrenorul Alexandru Lupu se află în acest moment în situaţia de a găsi cât mai repede înlocuitori pentru cei doi, iar soluţia se pare că vine tot din curtea Ştiinţei. Lotul de juniori va trimite la echipa mare jucători care, alături de seniorii experimentaţi, vor reprezenta Ştiinţa Petroşani în sezonul următor.