Inter Petrila a defilat cu Aurul Brad

De aproximativ 30 de minute au avut nevoie elevii lui Aurel Moldovan pentru a tranşa partida în favoarea lor.

Inter - Brad

Recitalul Interului a început în minutul 16 când Torkoş l-a învins pe portarul oaspete, Ovidiu Zmău, cu un şut spectaculos de la aproximativ 35 de metri. 1-0 pentru Inter, iar băeţii păreau că nu au de gand să reducă motoarele.

La nici 5 minute de la deschiderea scorului Cozac este faultat în careu, iar arbitrul indică punctul cu var de la 11 m. Lovitura de pedeapsă trasnformată în stilul lui Johan Cruyff, de Adi Dolha, a fost considerată un omagiu adus celui care a scris istorie în fotbalul mondial. Astfel, Dolha, a pasat în lateral, iar Adi Câmpean a înscris fără emoţii, urcând scorul la 2-0.

Cu motoarele turate la maxim şi fără să-şi menajeze adversarul, Inter Petrila marchează din nou, de această dată prin Alexandru Dumitru, în min 27, care l-a învins pe portarul oaspete cu un şut frumos din coltul careului mare. 3-0 pentru Inter Petrila, iar până la pauză scorul avea să rămână neschimbat.

În partea a doua a partidei cele două formaţii au ieşit de la vestiare cu o atitudine ceva mai relazată, jocul parcticat de acestea desfăşurându-se undeva la jumătatea terenului.

Cei care au contat mai mult în atac au fost tot petrilenii. Aceştia au mai marcat odată, prin acelaşi Alexandru Dumitru, în minutul 78 şi au dus scorul la 4-0 în favoarea Interului din Petrila.

Deşi scorul este unul net în favoarea oaspeţilor, este de menţionat faptul că Aurul Brad a practicat un joc deschis şi frumos, facând ca partida de pe terenul Interului să fie una spectaculoasă.

Cel mai bun jucător de pe teren, în opinia Avântul Liber.ro, a fost Alexandru Dumitru, care nu doar că a marcat de două ori în această partidă, dar a şi muncit alături de ceilalţi coechipieri, pentru ca Inter Petrila să obţină cele 3 puncte puse în joc.

[slideshow_deploy id=’30675′]