Avancronica etapei cu numărul 7 din Liga 4 – Hunedoara. Va reuși Călanul să-și păstreze poziția pe podium?

Sâmbătă și duminică Liga 4 Hunedoara a programat partidele contând pentru etapa cu numărul 7 din Campionatul Județean.

aj-hd

Cu excepția partidei dintre ACS Victoria Călan și ACS Șoimul Băița care se va desfășura duminică, celelalte întâlniri vor avea loc sâmbătă. Toate jocurile vor avea startul la ora 9,30 – Juniori și 11,30 – Seniori.

O partidă interesantă va fi duminică la Călan unde gazdele, Victoria Călan, vor avea ca oaspeți Șoimul Băița. Înfrângerea suferită în etapa trecută de Șoimul Băița, pe teren propriu, i-a costat picajul de pe podiumul clasamentului județean, locul acestora fiind luat chiar de Victoria Călan. Va reuși Călanul să-și păstreze poziția pe podium? Vom vedea duminică. Juniorii celor două formații se află pe poziția de mijloc a clasamentului iar rezultatul de duminică poate propulsa una dintre cele două echipe.

Revenind la jocurile de sâmbătă, la Lupeni, Hercules Lupeni va întâlni Metalul Crișcior Brad. Relativ o partidă ușoară pentru lupeneni având în vedere constanța oaspeților pe poziția inferioară a clasamentului, e adevărat cu un joc mai puțin. La echipele de juniori niciuna dintre echipe nu stau bine în clasament, ocupând ultimele două poziții.

Jiuliștii petroșeneni se vor afla în deplasare la Aurul Certej. Ambele echipe cu ambiții comune însă Certejul se află foarte aproape de podiumul clasamentului iar partida se joacă în ograda proprie. Juniorii Jiul Petroșani, cu maxim de puncte în clasament și nicio înfrângere până acum, fie acasă, fie în deplasare, nu își fac emoții pentru întâlnirea cu Certejul.

program-etapa-7-liga-4

Interesant de urmărit jocul de la Petrila unde Interul va întâlni CS Hunedoara într-o partidă a orgoliilor. Situată pe cea de-a doua poziție a clasamentului, la un punct distanță de lider, petrilenii au nevoie de victorie în această etapă. Meci „tare” în partida juniorilor celor două echipe, ambele aflându-se pe podium pe pozițiile 2 și 3 ale clasamentului județean.

La Hațeg, Retezatul Hațeg va primi vizita Minerului Uricani, ocupanta ultimei poziții din clasament. Hațegul a avut un parcurs oscilant în această ediție, partida din această etapă este importantă pentru a-și stabili cursul în clasament. Juniorii echipei Retezatul Hațeg se află pe poziția a patra în clasament astfel încât au șanse de a-și demonstra valoarea în fața juniorilor uricăneni, aflați pe locul 10.

Universitarii de la Petroșani se vor deplasa la Aurul Brad. Parcursul celor două echipe a fost aproape asemănător în această ediție. Universitatea Petroșani nu reușește să își revină la linia de plutire având până acum o singură victorie și un meci egal. Juniorii de la Universitatea stau ceva mai bine ocupând poziția a cincea în clasament, adversarii lor de la Brad se zbat undeva pe poziția de mijloc a clasamentului.

Așadar, HAI ȘI TU LA MECI!

PROGRAMUL ÎNTÂLNIRILOR DIN LIGA 4 HUNEDOARA

[slideshow_deploy id=’17636′]