Centru Salvamont, în Pasul Vâlcan

Edilii de la Vulcan au amânat realizarea centrului Salvamont din Pasul Vâlcan pentru anul viitor. În staţiunea montană ar fi trebuit realizat un astfel de centru care să poată asigura asistenţă în cazul unor incidente. Din cauza fondurilor limitate, acest proiect va fi implementat abia începând de anul viitor.

salvamont-doi

“Obiectivul C1 din lista de investitii „Amenajare si dotare punct SALVAMONT in Pasul Vulcan”, care are o valoare de 500 mii lei se diminueaza cu suma de 9mii lei, astfel valoarea actualizata  va fi de 491 mii lei, iar iar valoarea finantata de la bugetul local pe anul 2016 va fi 1 mii lei. Investitia va fi realizata in urmatorul an bugetar”, arată documentele Primăriei Vulcan.Tot în ceea ce priveşte modernizarea domeniului schiabil, proiectul care prevede achiziţionarea unor tunuri de zăpadă a fost amânat pentru următorul exerciţiu bugetar.

“Obiectivul C5 din lista de investitii „Tunuri de zapada 2 buc.”, care are o valoare de 10mii lei se diminueaza cu suma de 5 mii lei, astfel valoarea actualizata va fi de 5 mii lei, iar suma  alocata de la bugetul local pe anul 2016 va fi 1 mii lei. Se vor achizitiona in urmatorul an bugetar”, arată aceleaşi documente.

Edilii din Vulcan au demarat în urmă cu mai mulţi ani proiectul privind realizarea unei staţiuni montane în Pasul Vâlcan. Până în prezent s-a realizat doar telegondola.

[slideshow_deploy id=’36591′]