Copiii sub 16 ani, prețuri noi la telescaun

Copiii până în 16 ani vor plăti un tarif diferențiat pentru o călătorie cu telescaunul. Autoritățile locale de la Petroșani au modificat prețurile pentru biletele de călătorie cu telescaunul. Astfel, toți copiii cu vârsta până în 16 ani vor beneficia de reduceri la călătoria cu instalația de transport pe cablu. Până acum, reducere aveau doar copiii cu vârsta de până la 12 ani.

telescaun

 

“Prin hotărârea Consiliului Local nr. 311/2015, au fost aprobate prețurile privind transportul pe cablu pentru telescaunul TS3 din zona PArâng, iar prin hotărârea Consiliului Local cu nr. 312/2015, au fost aprobate prețurile privind transportul pe cablu pentru vechiul telescaun. În curpinsul celor două anexe la hotărâri sunt prevăzute tarife pentru adulți și pentru copii cu vârsta sub 12 ani. Pentru a elimina diferențele de tarif dintre elevii aceleiași școli sau chiar din aceeași clasă, care organizează excursii la munte, propun modificarea celor două anexe, astfel încât copiii care beneficiază de reducere să aibă vârsta sub 16 ani”, arată edilii de la Petroșani.

O călătorie cu telescaunul TS3 costă pentru un copul 7 lei, iar o călătorie dus-întors valorează 10 lei. Aceleași prețuri sunt valabile și la călătoria cu telescaunul vechi.

[slideshow_deploy id=’36591′]



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »