Convocați la ședință extraordinară

Consilierii județeni au fost convocați să participe la o ședință extraordinară. Aceasta va avea loc, mâine, de la ora 10:00.

Cinci puncte au fost incluse pe ordinea de zi, însă cel mai important prevede demisia lui Laurențiu Nistor din funcția de președinte al CJH. În urma alegerilor parlamentare acesta a câștigat un nou mandat de deputat și renunță la președinția CJH în favoarea legislativului.

 

Ordinea de zi este:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Hunedoara.
  2. Proiect de hotărâre privind analiza și aprobarea execuției bugetelor aflate în autoritatea Consiliului Județean Hunedoara, întocmite pe secțiunea de funcționare și dezvoltare pe trimestrul IV 2016.
  3. Proiect de hotărâre privind analiza și aprobarea execuției bugetului împrumuturilor interne ale Consiliului Județean Hunedoara pe trimestrul IV 2016.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Județului Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, cu Asociația Culturală ”Ziene Sînziene” Călan, în vederea realizării în comun a unui proiect de interes public județean.
  5. Prezentarea demisiei domnului Nistor Laurențiu din funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’24093′]